Sparta ennen Derby? Haastatteluilla ja muutos häiriöitä. Joukkueen huomion, sanoi neuvoston

Muuttunut järjestelmän häirintä taukojen aikana työskennellyt tiimin sopivaksi ja onnistui silti yksittäisiä haastatteluja pelaajia. Sparta valmentaja Petr Rada vallitsee joukkue Letnan varmalla kädellä. Ennen sunnuntain derby mukaan hänen sanansa, yrittää saada pelaajia suuremman annoksen luottamusta. Samalla jabbed hänen maksuja, hän kysyi heiltä, ​​jos se ei ole, että ärsyttää, joita ei ehdolla maajoukkueeseen. “On motivaatio päästä takaisin sinne”, sanoi kokenut valmentaja keskiviikon kokouksessa tiedotusvälineiden kanssa.

Koulutus. Koulutusta. Koulutusta. Mikään muu aikana kahden viikon tauko edustaja jalkapalloilijat Sparta ei tiennyt.Valmentaja Petr Rada ensimmäisen viikon aikana keskityttiin fyysistä osaa ja pelaajat koulutettu kahdessa vaiheessa. Vähitellen hän alkoi kääriä ja pelin elementtejä.

“Kentällä olimme melko usein. Olemme harjoitelleet standardin tilannetta. Meidän täytyy saada pelaajien luottamusta ja varmuutta. Jo ennen ottelun Zlín, kollegani sopineet, että siirrymme henkilökohtainen häiriöitä “neuvosto kuvaili muutokset. “On parempi, tilastot sanoa, että tämä tyyli kuuluu vähemmän tavoitteita”, hän lisäsi.

Lisäksi porata kentällä, mutta tarvitaan enemmän perehtynyt joitakin pelaajia.Hänen mukaansa onko parantaa mielialaa matkustamossa, ei kommentoida. “Se ei ole minua varten, mutta näen teroitus. Ne, jotka eivät tunne minua vielä tietää, mitä heillä on varaa. Noina 14 päivää, me jotenkin tietää ja ovat yksittäisiä haastatteluja joitakin pelaajia. Että he ovat nyt enemmän huomiota, ei ollenkaan satuttaa, “kuvaili tilannetta Letnan neuvoston edustajan tauon aikana.

Lisäksi puheeksi aihe edustuksen matkustamossa. Vaikka valmentaja Slavia Jaroslav Šilhavý valitti, että koulutettu vain kahdeksan pelaajaa Rada jäi vain pelaajien valinnasta 21 vuoteen (Aleš Čermák, Michal pussi) ja maalivahdin Tomáš Koubek.

“En tiedä, onko se etu .Koin aikana uran että meillä jäi kaksi liikuntaa. Edustus on kunnia klubi, minusta on hyvä, kun on olemassa pelaajia. Olen jotkut pelaajat sanovat, jos ei vihainen, ne ovat seuran eikä maajoukkueessa “, hän sanoi.

Sunnuntain ottelu jäljellä neljä päivää, jona aikana päättää kuka kaikki voitava Slavia puuttua. Tällä hetkellä tilanne on epäselvä.

“Jotkut pelaajat ovat vähitellen mukana. Aikana koulutettu eilen ja tänään, esimerkiksi David Lafata, Lukáš Mareček ja Costa kokeillut, mutta odottamassa häntä tutkimaan. Tänään menen hänen kanssaan lääkärissä minulla oli tarkat tiedot.Zahustel koulutus palloa, mutta Derby luultavasti vielä ei. Julis muuttunut ja että toivottavasti pian mukana “, mainitun neuvoston listan pelaajista, joilla on ollut terveysongelmia, ja niiden alku paikalliskamppailua ollut varma.