Lunasta jopa 200 € ilmaista pelirahaa ja 600 ilmaiskierrosta

Lunasta jopa 200 € ilmaista pelirahaa ja 600 ilmaiskierrosta

Betssonin pelivalikoima on erittäin laaja, ja siksi myös erilaisia uuden pelaajan bonuksia, kampanjoita, suurten urheilukisojen kampanjoita ja ilmaisia bonusturnauksia on erittäin paljon. More »

 

Mobiilisovellukset

Betsson appin saa ladattua sekä iPhoneen, että Androidiin, sovellus toimi ainakin iPhonella erittäin hyvin ilman ongelmia, käyttäjäarvosteluissa oli valitettu vaikeudesta saada live-vetoja läpi, mutta ainakin 4G-liittymän kanssa ei tässä tunnu olevan minkäänlaisia ongelmia.

Betssonin käyttäjäystävällisyys onkin mielestäni huippuluokkaa, ja mobiilisovellusten käytettävyyteen jo sujuvaan toimivuuteen on selvästi panostettu. Käytettävyys ei tuntunut heikkenevän yhtään, vaikka sivustoja käytti pieneltä kännykän ruudulta. Kaikki valikot löytyivät sivuja selatessa hyvin myös mobiilisovelluksessa, eivätkä ne hävinneet ruudun taustoille, kuten joissain sovelluksissa käy. Myös kasinopelit ja live-turnaukset toimivat tökkimättä ja sujuvasti, joten toimivuus tuntui kaikin puolin erittäin hyvältä vieraili sivustolla sitten tietokoneella tai kännykän avulla.