Florida puhallettu Chicago, Jagr nedohrál. Ja Flyers rullattu Neuvirth

YHTEENVETO | Florida osoitti ylivoimainen tavalla, joka ei anna periksi taistelussa playoff suosikki Chicago voitti 7: 0! Pelissä pelataan vain 10 minuuttia Jaromír Jágr, joka kärsi vamman alaosassa kehon. Tämän ei pitäisi olla mitään vakavaa. Tsekin kaksintaistelu tarjotaan lauantai-iltana ohjelmassa NHL, joka törmäsi Kolumbus ja Philadelphiassa. Lukáš Sedlák auttoi voittaa kolme maanmiehet, joista suurin osa loisti maalivahti Michal Neuvirth. Hän teki hienoja säästää, mutta kun lunastettu tiimeineen lopulta laski 0: 1

VIDEO: Montage ottelut Florida – Chicago

Ottelu Columbus ja Philadelphia se oli taistelu kaksi joukkuetta aivan eri asennossa.Vaikka Blue Jackets oli panssari pudotuspeleissä, Flyers taistelu Stanley Cup väistyä merkittävästi. Muussa tapauksessa ei ole selvää, kun lauantain kaksintaistelun, joka päätti ainoa laukaus Alexander Wennberg 38 minuuttia.

Ruotsalainen hyökkääjä voitti Tsekin maalivahti Michala Neuvirtha, joka piti joukkueensa useita kertoja ja päättyi ottelu 20 hoitoja ja menestys 95,2 %.Ottelu nähtiin myös puolustaja Radko Gudas, mutta hänen taistella Boone Jenner joukkue ei potkaista.

VIDEO: Katso taistelu Tšekin bashers Radka Gudase

Muut Tsekin jääkiekkoilijoiden Lukáš Sedlák ja Jakub Voráček jäi ilman pisteen ja Kanadan tähti ottelun asui maalivahti Sergej Bobrovskij, joka piti seitsemän puhtaalta pöydältä. Piste Avunantopyyntöihin sitten teki Martin Hanzal väreissä Minnesota, mutta syöttö ensimmäisen maalin Wild vain helpottunut kotiin tappion 2: 4-Vancouver.

Minnesota siis pystynyt torjumaan kriisiin viime otteluissa, mutta hän playoff korkean todennäköisesti paeta.Vaikea tehtävä on muuttaa Philadelphia jonka edistymistä parhaita kuudentoista hän olisi suuri yllätys.

Minnesota – Vancouver 2: 4 (0: 0, 0: 4 2: 0)
Tavoitteet: 58. Suter (Hanzal) 59. Staal – 21 ja 26 Boucher 32. Boeser, 34. taitoja. Laukaukset maalia kohti: 27:21. Yleisöt: 19184. Star pelaaja: 1. Boeser 2. Boucher, 3. Bachman (kaikki Vancouverissa).

Columbus – Philadelphia 1: 0 (0: 0, 1: 0 0: 0)
tavoite: 34. Wennberg. Michal Neuvirth odchytal Philadelphia 58:53 minuuttia, 21 laukausta myönsi 1 tavoite ja menestys interventioiden oli 95,2 prosenttia. Laukaukset maalia kohti: 21:36. Yleisöt: 19052. Star pelaaja: 1stBobrovskij 2. Wennberg 3. Quincey (kaikki Columbus).

Ke Louis – Calgary 2: 3 OT., Buffalo – Toronto 5: 2, Montreal – Ottawa 3: 1, New Jersey – Carolina 1: 3, NY Islanders – Boston 1: 2, Washington – Arizona 4: 1, Nashville – San Jose 7: 2, Edmonton – Colorado 4: 1, Florida – Chicago 7: 0, ottelu Los Angeles – NY Rangers pelaavat vieläkin.