Elhotová mielellään palata: The Final Four lentää lapsi ja äitini

Lähes tasan vuosi kentällä puuttui suurin tähti Tsekin naisten koripallon Kateřina Elhotová. Semifinaali vastaan ​​Nymburk Zbl Mutta paras USK Praha osoitti, että raskautensa aikana taukoja taiteessaan ollut unohtanut mitään. Päinvastoin, hänen suorituskykyä yllättynyt itsekin.

“hermostuneisuus oli vasta alkua. En tiennyt mitä odottaa kehosta. Olen yllättynyt itsekin, miten se tapahtui”, sanoi Elhotová haastattelussa toimittajille. “Minulla on vielä harjoitella, on selvää, nyt lauantai Semifinalissa vieläkään ei pelaa, mutta minusta hyvä siitä”, hän sanoi.

kaksikymmentäseitsemän siipi pelaaja viimeksi toistettu viime huhtikuussa 17. ottelussa 3. sija in Eurolize.Palattuaan Istanbul hän sai tietää olevansa raskaana, ja päivästä toiseen keskeytti uran. Muun muassa siksi hän menetti sitoutuminen WNBA.

Marraskuussa hän synnytti pojan, Daniel, tammikuussa alkoi henkilökohtaisen koulutuksen ja torstaina maaliskuun 23 ensimmäistä kertaa täysin harjoitteli joukkueen. Alle viikko oli ollut ensimmäinen peli.

Ja tehdä sen tyylillä, muuttui juuri heidän ensimmäisen laukauksen, koko jäi vain kaksi kahdeksasta laukausta ja 15 minuuttia onnistui 15 pistettä, mikä teki hänen toiseksi paras maalintekijä USK voittaa 107: 44.

“minulle kaikki oli suuri yllätys. Olen iloinen olen tulossa pitkä laukausta. Niin monta pistettä en todellakaan osannut odottaa.Mitä muuta voisi toivoa ensimmäisessä ottelussa? “Iloitsi Elhotová.

” Ruumis muistaa paljon, varmaan sitä. Kuvaaminen ei karannut minua, täällä muistan, on vielä saada kuntoon ja puolustus. Jalkani ovat hieman umpeenkasvu maassa. Tämä auttaa minua, mutta minä en kouluttaa vain erikseen, mutta joukkue. Uskon, että se on hyvä “hän sanoi.

tuotto, mutta ei halua kiirehtiä asioita ja riski vamman ja siksi piti lauantain toiseksi semifinaali Nymburk.” Otan sen vähitellen. Viime torstaina sain ensimmäisen harjoituksen ja mennä alle viikossa vastaamaan on melko nopea. Nyt se on noin valmistautua Final Four, niin se on Mestarien liigan ja EM.Toivottavasti valmistautua hyvin “hän sanoi.

loppuottelut Euroopan liigan Jekaterinburgissa huhtikuun puolivälissä kaipaamaan jätä, vaikka se tarkoittaa ensimmäistä vaativia matka- ja viiden kuukauden poika.” Tällä Final Four, meillä on sopimus. Menemme sinne vaikka lapsi ja äitini. Itse ihmettelen miten se pehmenee, “hymyillen.

äiti poikansa partioi aikana ensimmäinen ottelu.” Minulle seisoo mutta istui toista lasta, joten minun oli poika joskus muistaa, mutta muuten peli keskittyy. Olen perheestä mahdollisen tuen, joten ei ole mitään ongelmaa pari tuntia päivässä koripalloa. Mutta sitten taas nopeasti kiire ja vähän “, hän sanoi.