Asiakaspalvelu on paikalla ympäri vuorokauden ja apua, sekä vastauksia kysymyksiin sai chatin avulla erittäin nopeasti, ja kysymyksiin osattiin myös vastata hyvin. Apua tuntui myös saavan tehokkaasti tilanteisiin, joissa esimerkiksi bonus ei tuntunut siirtyvän tilille. Asiakaspalvelu selvästi lähti tutkimaan ja ratkaisi ongelman nopeasti. Kaiken kaikkiaan asiakaspalvelusta välittyi erittäin hyvä ja palvelualtis kuva. Asiakaspalveluun saa käytännössä parhaiten yhteyttä chatin kautta, toki sähköpostiakin voi tarvittaessa lähettää.

Lisäksi 20betin nettisivuilla on erinomaisia blogeja, joissa on annettu peliohjeita ja jopa vinkkejä voittamiseen, eri asiantuntijoiden analyysejä suurimpiin urheilutapahtumiin, sekä monia muita artikkeleita, joihin kannattaakin tutustua ennen kuin aloittaa esimerkiksi nettipokerin peluuta.

Tukena voi mainita myös 20betin vastuullisen pelaamisen ohjelman. Pelaamisen on kuitenkin ensisijaisesti aina tarkoitus olla viihdyttävää, riskitöntä se ei kuitenkaan koskaan ole, joten omalle pelitililleen voi laittaa, tai pyytää tuen laittamaan rajoituksia esimerkiksi ajan- tai rahankäytön suhteen.

Puhelinnumero
0800115290

Fax
+44 203 725 3792

Email
support-fi@20bet.com